We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Startup Django Lor van file sharing oplossing Quiver: De nieuwe concurrent van Dropbox?

Timeline, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 2 maart 2016
Django Lor is een van de founders van Quiver, een oplossing waarmee iedereen, individu en bedrijf, controle houdt over wat er met documenten gebeurt nadat ze zijn gedeeld. Zijn ambitie? Dropbox evenaren en misschien wel voorbij.

Het principe is als het ei van columbus: Het voorziet documenten, foto’s, video’s van een beveiligingslaag waardoor jij als eigenaar ten allen tijde de toegang tot een betreffend document kunt terugtrekken, ook nadat het is gedeeld.

Dat er interesse is in Quiver mag helder zijn, 40% van de mensen die bij een grote corporate als een bank werken gebruiken nu nog Dropbox, omdat het gewoon handig is. Maar veilig is anders.

Quiver is de veilige variant, zo stelt Django Lor en de ambitie is dan ook om Dropbox niet alleen te evenaren, maar ook voorbij te gaan.

Uniek aan Quiver is dat het de eerste filesharing tool is waarbij je kunt delen via je telefoonnummer. Waar voorheen altijd links of email adressen de norm waren.

Hoe werkt het precies en hoe veilig is het echt? We horen het van Django Lor van Quiver in dit interview van 7 Ditches TV met Lars Sørensen.
 

Django Lor

Django Lor Ondernemer Django Lor is oprichter van softwarebedrijf Quiver, dat een slimme en veilige manier om tekstbestanden, foto’s en video’s te beheren op de markt brengt. Onlangs haalde het bedrijf €10 miljoen groeikapitaal op.
Lees meer over Django Lor.