We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

‘Wij hebben een hele grote voorsprong binnen de vending markt’ | Patrick Stooker (Oprichter Innovendo)

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 6 februari 2020
Een healthy snackautomaat om bij bedrijven naast de koffiemachine te zetten? Met zijn vending machine Junea wil Patrick Stooker, oprichter van Innovendo, de wereld veroveren. Deze next gen-vending machine ziet eruit als een iMac en wordt bediend met een iPhone. 
 
Junea
De Junea is een product uit de koker van Innovendo Holding BV, het bedrijf waar innovatieve vending machines worden ontwikkeld. Stooker: ‘Met de Junea hebben we geprobeerd om een compacte en innovatieve vending machine te ontwikkelen die op dit moment nog niet bestaat. Over het algemeen zijn vending machines erg log, niet mooi en werkt het bijvullen zeer inefficiënt. Alle elektronica en software die normaal gesproken in een vending machine zitten, hebben we eruit gehaald en in de cloudgezet. Hierdoor is onze machine compact, betaalbaar en het kan voor hele andere doeleinden ingezet worden. De essentie is dat je de Junea bedient met je smartphone.’
 
Wat zijn de ambities van Patrick Stooker? Bekijk hier de hele aflevering!

Patrick Stooker

Patrick Stooker Patrick is oprichter van Innovendo Holding BV en ervaren marketeer. Hij heeft twaalf jaar lang gewerkt in de traditionele printmedia. Hij haalt veel energie uit nieuwe projecten, innovatie en het ontwikkelen van producten.
Lees meer over Patrick Stooker.