We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

‘Het leuke van ondernemen is de uitdaging zoeken’ | Martijn Roordink (mede-oprichter Spaces)

Archive, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 7 november 2019
In 2008 staat de wereld op de rand van een financiële meltdown. Notabene op de dag dat de Lehman Brothers failliet gaat, besluit Martijn Roordink zijn allereerste locatie te openen. Heeft hij altijd zo’n goed gevoel voor timing? 

‘Het leuke van ondernemen is de uitdaging zoeken. Als je dan toch een statische wereld - zoals die van vastgoed - wil veranderen, begin dan maar op de slechtste dag van de vastgoedwereld ooit. Ondanks de vele vraagtekens van onze partners om op dat moment te starten, stonden we erg stevig in onze schoenen door ons sterke verhaal. Er werd gedacht dat Spaces een hype zou zijn. Maar we gingen van hype, naar trend naar een duurzaam model. Iedereen wil vastigheid. Die vastigheid zit niet in termijn, maar in waar je je thuis voelt en waar je denkt dat je fijn kan werken. Spaces is een brand die wereldwijd uit te rollen is’, aldus Roordink. 

Nieuwsgierig naar de ambities van Martijn Roordink en Spaces? Kijk de hele aflevering!

Martijn Roordink

Martijn Roordink Martijn Roordink is mede-oprichter van prime office brand Spaces. Spaces richt zich op een specifieke doelgroep die hoogwaardig, professioneel, MKB, assertief, direct en service-gericht ingesteld is. Roordink heeft het vak geleerd bij Regus. Wat hij daar miste kan hij bij Spaces in de praktijk brengen.
Lees meer over Martijn Roordink.